Termékek

Kiváló MICHELIN gumi az Ön új járművén

-1-

A piacon kapható leginkább energiahatékony termék most az Öné lehet!

Hosszú távon használandó új járművek vásárlásakor kérje az új MICHELIN X® LINE™ Energy™ gumikat, melyek mindegyike az „A” gördülési ellenállási osztályba tartozik.

Számítsa ki, mekkora megtakarítást érhet el egy új, MICHELIN X® LINE™ Energy™ gumival felszerelt járművel a jelenlegi járműhöz képest

1. Jelenleg milyen járműve van?

Töltse ki az alábbi három mezőt

2. Évente és teherautónként hány kilométert tesz meg?

km
Helyes értéket adjon meg

3. Mennyibe kerül a dízel literenként?

Ft / L
Helyes értéket adjon meg

A jelenlegi gumikkal

MICHELIN X® LINE™ Energy™ gumikkal

A 385/55R22.5
T
A 315/70R22.5
D2
A 385/55R22.5
F

évente ennyit takaríthat meg: anélkül, hogy a teljesítmény egyéb tényezői (nedves talajon való tapadás, zaj, megtehető távolság, biztonság stb.) romlanának

0 Ft a költségvetésből
0 L
0 T CO2

Az értékek a gumiabroncsok üzemanyag-hatékonyságra és más lényeges paraméterekre vonatkozó címkézésével foglalkozó 1222/2009 számú rendeletben (EK) meghatározott üzemanyag-hatékonysági osztály szerinti EU-címkeosztályozáson alapuló átlagos értékek.

Üzemanyag-kalkulátor csak tájékoztató jelleggel használható.
Kapott eredmények kizárólag a végfelhasználó által megadott adatokon alapulnak, amelyekért ez utóbbi teljes felelősséggel tartozik. Következésképpen a végfelhasználó elismeri, hogy a Michelin nem garantálhatja az adatok pontosságát. A végfelhasználó által rendelkezésre bocsátott adatokon alapuló eredmények kizárólag szimulációként értelmezhetők.

A szimulátor eredményei nem zárják ki a végfelhasználó felelősségét a teherautó flottájának védelme és karbantartása, illetve a gumiabroncsok, berendezések és/vagy gépek állapota tekintetében. A végfelhasználó továbbra is felelősséggel tartozik minden döntésért és a döntések következményeiért, a gumiabroncsok és általánosságban a teherautóflotta kezelése tekintetében. 

Meghatározások: 

Megtakarított százalékos érték:  Az üzemanyag-fogyasztás számított értéke, a kg/T értékben megadott gördülési ellenállás különbségének felhasználásával, a kiválasztott gumiabroncsok átlagos kg/T értékét meghatározó betűjel alapulvételével, -2, 02 L/100 km/Ikg/T szorzót alkalmazva.  A gördülési ellenállás különbségének mérése az egyes pozíciók hozzájárulása alapján történik (7 500 kg az első tengely esetén, 11 500 a hajtott tengely esetén, és 21 000 a pótkocsi tengelyei esetén vagy 40 000 kg a teljes járműszerelvény esetén). 

Éves megtakarítás (euróban):  Számítás: az éves kilométerfutás 100-zal elosztva, megszorozva a vontató-pótkocsi literenkénti megtakarításai/100 km értékkel, az eredményt ezután megszorozva az üzemanyag árával

Éves CO2-megtakarítás:  Számítás: a vontató-pótkocsi literenkénti megtakarításai/100 km, szorozva 2,66-tal (1 liter gázolaj elégetése során 2,66 kg CO2 képződik).

A MICHELIN védjegy és a Michelin emberke grafikus megjelenítése a Compagnie Générale des Etablissements Michelin (zártkörűen működő részvénytársaság, alaptőke: 363 637 008 €, székhely: 12, Cours Sablon, 63000 Clermont-Ferrand (Franciaország)) kizárólagos tulajdona.

A MICHELIN márkát a legtöbb autógyártó minden járműkategóriában jóváhagyta:
teherautók/pótkocsik, vontatók/félpótkocsik, városi és távolsági buszok, mégpedig minden teherabroncs családunkra vonatkozóan.

LA-MARQUE-MICHELIN-HOMOLOGUEE-PAR-TOUS-LES-CONSTRUCTEURS

Amikor új járművét megrendeli, rendelésének opciói között dönthet úgy, hogy MICHELIN abroncsokkal szerelteti fel.

Termékszakértőink rendelkezésére állnak, és tanácsokkal látják el Önt leendő járműveinek gumiabroncsaira vonatkozóan (méretek, mintázatok, stb.), a felhasználási körülményektől függően.

Ne tétovázzon tehát, forduljon hozzánk!