Termékek

Az Ön nagyobb nyugalmáért

-1-

Használja ki Ön is a MICHELIN X® WORKS™ nyújtotta hosszú élettartamot és biztonságot! – gondtalanul a termékhez kínált kárgarancia szolgáltatással

Mindennapi munkája során, az építkezésekre történő szállítmányozás közben bármi megtörténhet: a MICHELIN ezért ajánlja Önnek a biztonságos és hosszú élettartamú MICHELIN X® WORKS™ abroncsokat mostantól baleseti kárgarancia* szolgáltatással, melyre az abroncs megvásárlása után azonnal feliratkozhat – legyen szó akár újonnan vásárolt tehergépjárműve gyári, elsőszerelt abroncsáról, vagy a meglévő gépparkja felszerelésére vásárolt utánpótlás-gumiabroncsról(1).

Kár esetén a MICHELIN visszatéríti az abroncs kopása függvényében megállapított maradványértéket(2), ezt Ön az abroncskereskedőjénél(3) veheti igénybe, jóváírás formájában.

A szolgáltatásra feliratkozás egyszerűen, négy kattintással és kevesebb, mint fél perc alatt elvégezhető(4) !

  1. MICHELIN X® WORKS™(1) abroncs beszerzése abroncskereskedőnél(2) vagy új jármű vétele esetén gyárilag szerelt gumiabroncsként
  2. Belépés vagy regisztráció a MyPortal felületen
  3. Az abroncsok regisztrációja a személyes MyPortal-fiókban: kövesse az oldal utasításait
  4. Ön feliratkozott a kárgarancia szolgáltatásra, további gondtalan, jó utat kívánunk!

az ajánlat általános felhasználói feltételeit tartalmazó, Pdf formátumban letölthető tájékoztató füzet:

(1)A MICHELIN X® WORKS™ termékcsalád 13 R 22.5 X® WORKS™ XZY &XDY és 315/80 R 22.5 X® WORKS™ XZY &XDY, 385/65 R 22.5 XZY3 abroncsai esetében.
(2)DOT > 0111 / FR = DOT < a káresemény bekövetkezését megelőző 24 hónap
(3) A Michelinnel közvetlen viszonteladói szerződéssel rendelkező abroncskereskedő
(4) Abroncsonkénti regisztráció ideje a MyPortal felületen

Ha a MICHELIN Remix® nominatív újrafutózási szolgáltatását veszi igénybe, az Ön kereskedője az abroncsváz átvételekor annak gyártási számát a MICHELIN eRemix rendszerben regisztrálja. Ez a lehetőség számos profilnál rendelkezésre áll:

Forduljon hozzánk vagy kereskedőjéhez.

rechapage_nominatif_reference